Een account met twee-factor-verificatie bewerken

1. Ontgrendel de kluis door het hoofdwachtwoord in te voeren en op Ontgrendel te tikken.

Als uw apparaat Touch ID/Face ID ondersteunt en deze ontgrendelingsmethode is ingeschakeld in de app-instellingen, kunt u deze voorzieningen gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren.

2. Selecteer in het venster Alle items het account dat u wilt bewerken.
  3. Tik op > Wijzig.

Het venster van het item wordt geopend.

4. Wijzig waar nodig de informatie in het veld Accountnaam of Opmerking.
  5. Tik op Bewaar.